Mielenterveysongelmista kärsivä Selena Gomez: ”Koronavirus saa olon ahdistuneeksi!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Selena Gomez on kertonut avoimesti kärsivänsä mielenterveysongelmista, kuten kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Nainen viettää parhaillaan koronaviruskaranteenia yhdessä isovanhempiensa kanssa.

Selena Gomez pitää tilannetta ahdistavana ja hän välttelee katsomasta liikaa uutisia koronaviruspandemiaan liittyen. Sen sijaan hän on aloittanut uusia harrastuksia kotioloissa, kuten taidemaalaamisen, lukemisen, musiikin kuuntelemisen ja vanhojen televisiosarjojen katsomisen, Puma uutisoi.

Hän on myös laittanut ahkerasti uudenlaisia ruokia. Kerroimme äskettäin, että Selena Gomez tulee tähdittämään omaa kokkausohjelmaansa HBO Max -televisiokanavalla vielä toukokuun aikana. Hänen toinen unelma-ammattinsa laulajan lisäksi on ollut kokki.