Shay Mitchell julkaisi kasvokuvan vauvastaan – ihastelulle ei tule loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Shay Mitchell tunnetaan parhaiten hänen Emily Fields -roolihahmostaan Valehtelevat viettelijät -teinidraamasarjassa. 32-vuotias nainen on nykyään myös äiti saatuaan esikoistyttärensä hänen miehensä Matte Babelin kanssa 2019 vuoden lokakuussa.

Shay Mitchell julkaisi nyt ensimmäistä kertaa tarkan kasvokuvan tyttärestään. Kuvassa vauva on pelkissä vaipoissa äidin kanssa sängyssä ja Mitchell onkin kirjoittanut kuvatekstissään, että he viettävät 33. päivää sosiaalisesti eristäytyneinä muista ja vaatetus on valinnainen.

Vauvakuva alkoi heti saamaan valtavan kommenttiryöpyn, minkä lisäksi tykkäyksiä sateli kuvalle huimat määrät. Atlas Noa -niminen tyttö ihastuttaa etenkin suloisilla pyöreillä sinisillä silmillään katsoessaan niillä suoraan kameraan. Moni onkin kuvaillut tyttären olevan maailman suloisin vauva.

View this post on Instagram

Day 33, clothing optional.

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on