Isä rakensi pojalleen vesiliukusimulaattorin olohuoneeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni perhe on joutunut käyttämään mielikuvitustaan ja olemaan todella luovia keksiäkseen kotonaan tarpeeksi tekemistä tylsistyville lapsille. Moni on ostanut leluja, liukumäkiä ja jopa pomppulinnoja.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään luova esimerkki siitä millaista puuhaa lapsille pystyy kotona keksimään. Eräs perheenisä päätti antaa pojalleen kokemuksen hurjasta vesiliukumäestä ilman, että heidän tarvitsee poistua kotoaan tai edes sisätiloista minnekään.

Isä oli pukenut pojalleen uimahousut ylle ja pujottanut hänen käsiinsä puhallettavat kellukkeet. Sen jälkeen isä oli asettanut pojan uimarenkaan päälle istumaan ja nostanut pojan televisioruudun eteen. Televisiosta alkoi pyörimään hurja vesiliukumäkivideo, joka oli kuvattu laskijan näkökulmasta. Isä kannatteli poikaansa ja eläytyi jokaiseen kurviin niin, että poika pystyi kuvittelemaan itsensä laskemassa oikeaa vesiliukumäkeä.