Kim Kardashianin uimapuku joutui koville – vartalo kuin tiimalasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni Kaliforniassa asuva julkkiskaunotar on esitellyt viime viikkojen aikana rentoa karanteenielämää, johon kuuluu bikinit, oma uima-allas, aurinko ja lämpö. Harva fani on pystynyt samaistumaan ihailemiensa tähtien kokemukseen sosiaalisesta eristäytymisestä, mikä on suurimmalle osalle ihmisistä ollut paljon negatiivisempi kokemus.

View this post on Instagram

Sunbeams

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Koronakaranteenia luksuskodissaan viettävä Kim Kardashian nähdään nyt poseeraamassa upeissa kuvissa uimapuvussa. Ilmeisesti kyseessä ovat arkistoskuva, ja niissä maailmankuulun kurvittaren yllä oleva keltainen uimapuku näyttää joutuvan koville, sillä se on pingottunut kohukaunottaren vartalon ympärille.

Perheenäidit kritisoivat äskettäin Daily Mail -sivuston mukaan realitykaunotarta vastaan ja ilmaisseet naiselle sen, että häneen ei pysty samaistumaan. Monia on närkästyttänyt se, että tähden kasvoilla nähdään täydellinen ja hyvin huoliteltu meikki, jollaista monilla muilla naisilla ei tunnu olevan aikaa tehdä nyt kun he ovat lastensa kanssa kotona.