Lais Ribeiron somekuva leviää nyt verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Nykyisin hänet tunnetaan kuitenkin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina. Viime kesänä Laisin poikaystävä kosi häntä Burning Man -tapahtumassa.

Tällä kertaa brassikaunotar nähdään poseeraamassa huippunäyttävässä kuvassa sosiaalisessa mediassa. Otoksessa Ribeiro on ulkona suihkussa tyylikkäät bikinit yllään. Kuvansa yhteydessä mallikaunotar toteaa, että bikineissä elämä on parempaa, ja hän on siinä varmasti aivan oikeassa.

Lais Ribeiroa haukuttiin lapsena kotikaupungissaan rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän matkusti New Yorkiin, ja matka muutti hänen elämänsä. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa ryhtyäkseen supermalliksi.