Macaulay Culkin suosikkisarjaan seksikohtauksen vuoksi: ”Rooli jota synnyin näyttelemään”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksin kotona -elokuvien tähti Macaulay Culkin tullaan näkemään suositun American Horror Story -kauhusarjan tulevalla kaudella. Nyt sarjan luoja Ryan Murphy on paljastanut, mikä entiseen lapsitähteen vetosi roolissa. Tuottaja lähestyi näyttelijää lupaamalla seksikohtausta 71-vuotiaan Kathy Batesin kanssa.

– Kerroin Culkinille hahmosta ja paljastin hänen muun muassa harrastavan villiä, eroottista seksiä Kathy Batesin kanssa. Hän oli hetken hiljaa ja totesi: ”Kuulostaa roolilta jota synnyin näyttelemään”, Murphy paljasti E! News -sivustolle.

Ryan Murphy kertoo American Horror Storyn tulevan kauden jaksojen käsikirjoitusten olevan jo valmiita. Kuvausten aloittaminen tosin viivästyy koronapandemian vuoksi. Murphy kertoo olevansa Culkinin suuri fani ja rakastaneensa kaikkea hänen työtään.