Temptation Islandin Mattu rohkeissa kuvissa – silikonirinnat pääsevät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja alkaa olla hiljalleen loppusuoralla, sillä tuotantokautta on jäljellä enää muutamia jaksoja. Eräs kauden seuratuimmista pareista on Mattu ja Jape, joiden teinihenkinen seurustelu on saanut uusia käänteitä Mattun huomatessa, että hän ei olekaan päässyt olemaan suhteessa alkuunkaan oma itsensä.

View this post on Instagram

Hello friday 💋 @sn.visuals

A post shared by Mattu (@mathildacharlottaaurora) on

Japelle on tullut ilmeisen yllätyksenä, että hänen hillitty ja ujo tyttöystävänsä onkin todellisuudessa räväkkä ja vähäpukeisuudesta pitävä villikko. Varsinkin alastomuus on ollut poikaystävälle shokki. Temptation Islandin tuotantokauden yhä jatkuessa Mattu on julkaissut viime aikoina itsestään todella näyttäviä kuvia sosiaalisessa mediassa.

Instagramissa julkaisemissaan poseerauksissa Mattu pääsee esittelemään ohjelmassa paljon keskustelua aihuttaneita silikonirintoja kameralle kuin supermallit ikään. Poikaystävää ei nähdä kovinkaan monessa kuvassa, joten otokisista ei voida vetää vielä johtopäätöksiä siitä jatkaako realitypari yhteisteloa vielä kuvausten jälkeen vai ei. Mattu tosin kertoi ohjelmassa toivovansa, että jatkuisi.

View this post on Instagram

Bye bye talviturkki! Ei ollu lämmintä 🤯🤣

A post shared by Mattu (@mathildacharlottaaurora) on

View this post on Instagram

Kaikkea sitä tulee tehtyä. 🤪 #tisuomi @tisuomi @larsjohnsonphoto

A post shared by Mattu (@mathildacharlottaaurora) on

View this post on Instagram

Rantsupäivä ❤️ #beachgirl

A post shared by Mattu (@mathildacharlottaaurora) on