.

Mikä bikinikaunotar! Teinitähdestä varttui näyttävä mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian tuli alunperin tunnetuksi näyttelijänä ja televisiotähtenä, mutta vaihtoi sittemmin artistiuralle. Musiikkiura loppui kuitenkin riitoihin levy-yhtiön kanssa, ja sen jälkeen Christina on keskittynyt lähinnä perhe-elämään ja lomailuun jälkikasvunsa ja miehensä Matt Pokoran kanssa.

Nyt Christina Milian on on karanteenissa kokkaillut hieman tavallista näyttävämmässä asussa, sillä hänet nähdään somessa julkaisemassaan kuvassa tekemässä ruokaa vaaleanpunaisissa bikineissä. Asuvalinta on peräisin poptähti Rihannan Fenty-merkin mallistosta. Toisessa kuvassaan hän poseeraa mustassa uima-asussa, jonka etumus varmistaa miesten huomion.

View this post on Instagram

Hello Sunshine! Here I am.. 🏊 @myraswim

A post shared by Christina Milian (@christinamilian) on

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 37-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.

Uusimmat

.