Christina Milian nautiskeli karanteenista – asussa ei tullut ainakaan kuuma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian tuli alunperin tunnetuksi näyttelijänä ja televisiotähtenä, mutta vaihtoi sittemmin artistiuralle. Musiikkiura loppui kuitenkin riitoihin levy-yhtiön kanssa, ja sen jälkeen Christina on keskittynyt lähinnä perhe-elämään ja lomailuun jälkikasvunsa ja miehensä Matt Pokoran kanssa.

View this post on Instagram

Keeping it cute all quarantine 💓 in @savagexfenty #savagexambassador

A post shared by Christina Milian (@christinamilian) on

Nyt Christina Milian on on karanteenissa kokkaillut hieman tavallista näyttävämmässä asussa, sillä hänet nähdään somessa julkaisemassaan kuvassa tekemässä ruokaa vaaleanpunaisissa bikineissä. Asuvalinta on peräisin poptähti Rihannan Fenty-merkin mallistosta. Toisessa kuvassaan hän poseeraa mustassa uima-asussa, jonka etumus varmistaa miesten huomion.

View this post on Instagram

Hello Sunshine! Here I am.. 🏊 @myraswim

A post shared by Christina Milian (@christinamilian) on

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 37-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.