Courtney Stodden juhli äitienpäivää näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Courtney Stodden nousi aikoinaan kuuluisuuteen mentyään 16-vuotiaana naimisiin itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchinsonin kanssa. Teinivaimon maine on seurannut tähteä, vaikka hän on jo 25-vuotias. Courtney Stodden on viime aikoina pitänyt sosiaalisen median seuraajansa tyytyväisenä julkaisemalla usein kuvia itsestään vähäpukeisena.

Nyt Courtney on juhlistanut äitienpäivää niukoissa bikineissä, jotka yllään hän poseeraa kameralle äitienpäivän tunnelmissa. Courtney kertoo olevansa ylpeä voidessaan olla nainen ja paljasti, ettei jaksa odottaa äidiksi tulemistaan.

View this post on Instagram

#bully dropping soon 💕💕💕 #newmusic

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Courtney Stoddenin runsaasti huomiota herättänyt kohuliitto tuli taannoin päätökseen hänen erottua Doug Hutchinsonista. Päätös erosta tapahtui jo vuonna 2017, mutta ero astui virallisesti voimaan vasta maaliskuussa 2020.