Jari Litmanen sairastui koronavirukseen: ”Olo oli todella raskas”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jalkapalloilija Jari Litmanen on sairastanut koronaviruksen. Huippukunnossa oleva mies kertoo, että hän ei ole koskaan aiemmin tuntenut oloaan fyysisesti yhtä huonoksi. Hän kertoi sairaudestaan uudessa Kuninkaan puhe -podcastissa.

– Oli kuumetta, päänsärkyä, lihassärkyä, hengenahdistusta ja kaikkea mahdollista. Koronan potemisessa meni neljä viikkoa ja sen jälkeen on ollut nyt pari viikkoa toipumista, 49-vuotias Litmanen kertoo podcastissa. 

Mies kertoo hänen Ly-vaimonsa sairastuneen ensin. Lopulta jalkapalloilijan vointi meni niin huonoksi, että hän ei pystynyt tekemään viikkokausiin muuta kuin lepäämään. Oireet kestivät hänen mukaansa neljä viikkoa ja sen jälkeen toipumiseen meni vielä muutama viikko. Hän pystyi kuitenkin sairastamaan omassa kodissa sairaalan sijaan.