Näitkö tämän bemarin viime viikolla? Omistajan epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi kaipaa havaintoja kadonneesta 30-vuotiaasta Juuso Sirviöstä ja hänen BMW-merkkisestä autostaan. Iisalmelainen Juuso Sirviö katosi tiistai-iltana 5. toukokuuta, jonka jälkeen hänestä ei ole havaintoja. Nyt poliisi tutkii hänen katoamistaan epäiltynä henkirikoksena.

Juuso Sirviön auto löytyi sunnuntaina Tervosta varastorakennukseen piilotettuna. Savon Sanomien saamien tietojen mukaan autosta on löytynyt verta ja Sirviön epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi. Ruumista ei ole löydetty.

Poliisi on ottanut kiinni rikosepäilystä miehen ja naisen. Sirviö on nähty elossa viimeksi 5. toukokuuta Iisalmessa. Poliisi pyytää havaintoja viime viikolta etenkin Tervon alueella 5.-6. toukokuuta välisenä yönä liikkuneesta mustasta BMW 520d -henkilöautosta, jonka rekisterinumero on GGN-718.

Aiemmin kadonneeksi ilmoitettu Juuso Sirviö on noin 170 senttimetriä pitkä, hoikkavartaloinen ja ruskeahiuksinen. Havainnoista pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelinnumeroihin 029 545 5067 ja 029 5415 232.

Poliisi
Poliisi