Marika Fingerroosin saunakuva villitsee

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan. Näin myös koronakaranteenin aikana.

Äskettäin Marika Fingerroos aloitti kesäkautensa poseeraamalla näyttävästi bikineissä ulkosalla, mutta nyt vuorossa on hieman rohkeampi saunakuva. Otoksessa takavuosien kohukurvitar poseeraa saunassa asianmukaisesti ilman vaatteita ja haluaa kuvallaan osoittaa, että myös äidit voivat olla seksikkäitä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.