Nerokasta! Pienen keittiön sokkelit voi muuttaa säilytystilaksi

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kanadalainen Hidden Potential -realityohjelma esittelee erilaisia keinoja parantaa kotia remontoinnin ja sisustamisen avulla. Äskettäin ohjelmassa esiteltiin Jenniferin ja Johnin kotitalon remontti, jossa hyödynnettiin keittiön piilossa olevia tiloja nerokkaasti.

Jaksossa esiteltiin ratkaisu, jonka avulla keittiökaappien alle jäävän sokkelitilan voi muuttaa vetolaatikoiden avulla säilytystilaksi. Kapeaan laatikkoon mahtuvat esimerkiksi vuoat, pellit, tarjottimet ja leikkuulaudat. Kevyen mekanismin ansiosta laatikosto avautuu varpaalla napauttamalla.

Toisin sanoen sokkeliin on piilotettu keittiövälineitä, jotka eivät välttämättä ole muuten päivittäisessä käytössä. Sokkelikaappeja kannattaa tiedustella omalta keittiömyyjältä. Markkinoilla on myös keittiösokkeliin asennettavia imurijärjestelmiä, jonne voi lakaista lattialla olevat murut ja roskat.