Kuningatar Elisabet haluaa takaisin töihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan 94-vuotias hallitsija, kuningatar Elisabet, on joutunut jättämään työtehtävänsä väliaikaisesti COVID-19 -viruksen vuoksi. Nainen ei ole tottunut joutenoloon, joten hänen sormensa syyhyävät päästä takaisin monarkin työtehtäviin.

Windsorin linnassa koronavirukselta eristäytynyt kuningatar Elisabet on enemmän kuin valmis palaamaan työtehtäviensä pariin. Nainen haluaa kuitenkin odottaa oikeaa ajankohtaa. Hallitsija on ohjeistanut väkeään ja sukuaan toipumaan ensin rauhassa viime vuoden skandaalimaisesta vuodesta.

Kuningatar Elisabetin aikomuksena on siirtyä takaisin perustehtävien pariin ja säilyttää monarkian arvo. Hän haluaa, että hallitsijat varmistavat yhteistyöllä kansakuntansa selviytymisen koronaviruskriisistä, Mirror uutisoi.