Prinssi Harry on masentunut – ei ole ystäviä tai töitä Los Angelesissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuninkaalliset tehtävät taakseen jättänyt Sussexin herttuapari, prinssi Harry ja Meghan Markle, muutti ensin Kanadaan Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Sen jälkeen he asettuivat Yhdysvaltojen Los Angelesiin. Nyt koko ikänsä briteissä asuneeen Harryn kerrotaan masentuneen.

Prinssi Harryn kerrotaan kaipaavan tuttuja rutiineja, töitä ja etenkin ystäviään Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Vanity Fairin artikkelin mukaan mies asuu vaimonsa ja yksivuotiaan Archie-poikansa kanssa 18 miljoonan dollarin arvoisessa kartanossa Beverly Hillsissä. Hän on työtön, mutta tietää asian onneksi muuttuvan tulevaisuudessa koronaviruspandemian jälkeen.

Prinssi Harry ehti tehdä kymmenen vuoden mittaisen uran puolustusvoimien palveluksessa. Sen jälkeen hän perusti haavoittuneille veteraaneille tarkoitetun hyväntekeväisyysjärjestö Invictus Gamesin. Hän toimii vaimonsa kanssa myös Archewell-järjestössä.