Korona-ajan tandempyörä – riittävästi etäisyyttä polkijoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kahdelle kuljettajalle tarkoitettu tandempolkupyörä vaatii normaalisti synkronoitua polkemista. Australialainen kaksikko on nyt tuunannut menopelin kahdesta erillisestä polkupyörästä ja yhdestä metalliputkesta.

Polkupyöräkaverukset halusivat tehdä korona-ajan polkupyörän siten, että he pystyvät kulkemaan samalla kulkupelillä. Karanteeniaikaan kyllästyneet miehet tuunasivat kahden polkupyörän väliin pitkän tangon varmistamaan, että he pysyisivät riittävän etäällä toisistaan. Lopputulos on nähtävissä bestisten kuvaamalla videolla.

Materiaalikustannukset olivat kymmenen Australian dollaria. Miehet ostivat vanhan polkupyörän ja hyödynsivät toista jo kotoa löytyvää menopeliä. Miten sinä olet viettänyt päivääsi tänään?