Rengasvarkaan tyhmyys kostautui – omistaja löysi renkaat 10 metrin päästä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaisen miehen renkaat varastettiin kolme viikkoa sitten Perthin kaupungista. Hän luuli, että ei näkisi renkaita enää koskaan. Yllätyksekseen hän löysi renkaat samalta parkkipaikalta kolme viikkoa myöhemmin.

Mies oli toimittanut autonsa huoltoon, mutta koronaviruspandemia sulki autokorjaamon. Hän lähti hakemaan ajoneuvoaan pois korjaamon pihasta ja huomasi sen renkaiden joutuneen varastetuksi. Hän ei ollut uskoa silmiään, kun näki renkaansa viikkoja myöhemmin toisessa autossa samalla parkkipaikalla. Varas oli maalannut niiden vanteet mustaksi.

– Hän on maailman tyhmin varas!, renkaiden omistaja tuhahtaa videolla.

Renkaiden omistaja soitti poliisille ja saartoi varkaan auton. Selvisi, että rengasvaras työskenteli viereisessä firmassa autokorjaamosta. Renkaiden omistaja joi ystäviensä kanssa olutta samalla kun he katselivat, miten varas irrotti renkaita autostaan palauttaakseen ne.