Scarface-elokuvasta uusi versio – ohjaajaksi kiinnitettiin yllätysnimi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Scarface – arpinaama lukeutuu rikoselokuvien klassikoihin. Elokuvasta on suunniteltu uutta versiota jo vuosikausien ajan, ja nyt projektin ohjaajaksi on kiinnitetty uusi yllätysnimi.

Uuden Scarfacen ohjaa Variety-lehden mukaan italialainen Luca Guadagnino. Rikos- tai toimintaelokuvien sijaan ohjaaja tunnetaan esimerkiksi Oscar-palkitusta draamasta Call Me by Your Name ja Suspiria-kauhuelokuvan uudesta versiosta. Scarfacen uuden version käsikirjoittavat elokuvillaan kuten Fargo, Big Lebowski ja Menetetty maa kiitosta keränneet ohjaajaveljekset Joel ja Ethan Coen.

Scarfacen Los Angelesiin sijoittuvan uuden version piti alun perin ohjata Antoine Fuqua, ja päärooliin oli jo ehditty kiinnittää Game of Thrones -tähti Diego Luna. Luna ei kuitenkaan enää ole mukana kuvioissa ohjaajan vaihtumisen myötä.

Vuonna 1983 ilmestyneen Scarfacen pääosassa nähtiin Al Pacino. Kyseessä oli niin ikään uusi versio vuonna 1932 ilmestyneestä Arpinaama-elokuvasta.