Supermallin asu kuin scifi-elokuvista – yksityiskoneessa täydessä suojavarustuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Naomi Campbell on keskittynyt koronaviruspandemian aikana hyvinvointiinsa entistäkin tarkemmin. Nainen on menettänyt COVID-19 -virukselle useita tuttavia ja ystäviä, ja itse hän on viettänyt korona-ajan karanteenissa kotonaan. Nyt hän on kuitenkin joutunut poistumaan kotoaan, ja hänen asunsa on melko massiivinen.

View this post on Instagram

On the move…

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Campbell julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan itsestään yksityiskoneessa, jossa hän istuu täydessä suoja-asussa. Hänellä on yllään valkoinen kokohaalari, hengityssuojain ja lisäksi visiiri kasvojen suojana. Asu on toki perusteltu, joskin melko pitkälle viety. Sen kriittisin osa on hengityssuojain, joka pitkälti ratkaisee tarttuuko virus häneen vai ei. Kuitenkin jo pelkkä kangasmaskien käyttäminen suojaa erityisesti muita.

Pian 50 vuotta täyttävä Naomi Campbell on nyt kertonut, että hänellä on paljon rutiineja. Nainen muun muassa rukoilee ensimmäiseksi aamulla herättyään. Hän nousee sängystä ja käy sen viereen maahan rukoilemaan. Naomi ei myöskään kertomansa mukaan poistu kotoa ilman, että olisi käynyt suihkussa. Lontoosta kotoisin oleva huippumalli on parhaillaan eristyksissä New Yorkin kodissaan. Hän julkaisee Youtubeen No Filter With Naomi -videoita.