Goottipojasta tehtiin hempeä glitterpehmo – kuvat kiteyttävät muutoksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Roolileikkeihin ihastunut ja niistä elämäntavan itselleen ottanut pariskunta Krista Magica ja Harry Valentine ovat seurustelleet kolme vuotta. Sanotaan, että vastakohdat täydentävät toisiaan ja tällä parilla se totisesti pitää paikkaansa.

Vaikka molemmilla on rakkaus maskeeraamista ja yliampuvaa pukeutumista kohtaan, ovat he kuin väripaletin eri päistä. Harry on emogootti ja Krista harajuku-animetyttö. Huomio ja pitkien katseiden saaminen ei haittaa Kentissä asuvaa paria.

Harry suostui kokeilemaan tyttöystävänsä tyyliä. Krista loi mustanpuhuvaa ulkonäköä kannattavasta Harrysta vaaleanpunaista hempeyttä huokuvan yksisarvisen. Vaikka poikaystävä kunnioittaa Kristan glitteriloistoa, aikoo hän pysyä omalle tyylilleen uskollisena myös jatkossa.