Temptation Island kuvataan Suomessa: ”Entistä enemmän yllätyksiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Temptation Island Suomi -realitysarjan tuotantokaudet on tähän saakka kuvattu Thaimaassa, mutta koronakriisi vaikuttaa tulevan kauden kuvauksiin merkittävästi. Nyt on nimittäin selvinnyt, että seuraava tuotantokausi kuvataan Thaimaan sijaan Suomessa.

Temptation Island Suomen 8. kausi kuvataan heinäkuussa luonnonkauniissa maisemissa, ja haku ainutlaatuiselle kaudelle on auki. Temptation Island Suomi alkaa syyskuussa. Ohjelman ydin pysyy vaihtuneesta lokaatiosta huolimatta samana. Neljä pariskuntaa laittaa aidon rakkautensa äärimmäiseen painetestiin, kun pariskunnat erotetaan kolmeksi viikoksi toisistaan ja kuvioon astuu toinen toistaan houkuttelevampia sinkkuja.

– Päätös uuden kauden kuvaamisesta Suomessa oli luonnollisesti olosuhteiden sanelema, mutta näemme sen myös suurena mahdollisuutena. Kotimaassa kuvaaminen antaa mahdollisuudet järjestää entistä enemmän yllätyksiä, tuoda paikalle vierailevia tähtiä ja sekoittaa pakkaa. Luvassa on siis takuulla ennennäkemätön kausi, joka jokaisen sarjan fanin on pakko nähdä, vastaava tuottaja Jukka Saharinen kertoo.