Koira himoitsee pizzaa – ilme kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiran omistajat tietävät, että koira on ihmisen paras ystävä. Erityisen omistautuneen ja innokkaan ystävän koirasta saa varsinkin silloin kun on ihmisten ruokailuhetken aika. Vain harva koira pystyy olemaan vastustamatta ruoan kerjäämisen kiusausta.

Nyt Facebookissa leviävällä huvittavalla videolla nähdään tilanne, jossa koira kerjää omistajaltaan pizzaa. Koira on huomannut keittiön tasolle nostetulla lautasella olevat kaksi siivua pizzaa, joita koira ei pysty olemaan himoitsematta.

Koiran omistaja on kuvannut talteen hauskan hetken, jossa pieni koira hyppii innokkaasti nähdäkseen pöydällä olevat herkulliset pizzan palat. Koiran pää pilkahtelee esiin pöydän alta kun pikkuinen hyppii vimmatusti varmistaessaan, että omistaja ei ole ehtinyt syömään herkullisia pizzoja loppuun ilman sitä, että muistaisi jättää lemmikilleen pientä palasta.

🍕🍕🍕😊🤗

Publiée par Italian Fashion victim sur Samedi 9 mai 2020