Poliisi julkaisi pidätysvideon – murtovaras piilotteli kaapissa alushousuisillaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisi on näyttänyt murtovarkaalle miltei kirjaimellisesti kaapin paikan. Iso-Britannian Staffordshiressä sijaitsevaan kauppaan murtautunut mies löydettiin piilottelemassa vähissä vaatteissa kotinsa vaatekomerosta.

29-vuotias Ashley Bowen onnistui välttelemään poliiseja kuukauden ajan murtauduttuaan Co-op -lähikauppaan. Mies oli yrittänyt varastaa kaupasta tupakkaa, mutta ei saanut tupakkakaappia auki ja joutui poistumaan paikalta tyhjin käsin. Poistuessaan hän yritti vielä epäonnisesti murtautua pankkiautomaatille rälläkällä.

Independent-lehden mukaan poliisi onnistui lopulta paikantamaan miehen Bentileessä sijaitsevasta osoitteesta. Hänet löydettiin piilottemasta vaatekaapissa alusvaatteisillaan. Hänet tuomittiin 18 kuukauden vankeusrangaistukseen murrosta, minkä lisäksi tuomio kasvoi kahdella kuukaudella omaisuusvahingon aiheuttamisesta.

 

Ashley Bowen

#JAILED A burglar who played hide and seek with our officers after we went to arrest him in connection with a break-in at a Co-op in #Endon has been jailed for 30 months. This is the moment officers found him in a cupboard at an address in #Bentilee earlier this year. Full story here: http://orlo.uk/EIvTC

Publiée par Staffordshire Police sur Vendredi 15 mai 2020