Tristan Thompson oikeuteen – seksiseura väittää tulleensa raskaaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koripalloilija ja Khloe Kardashianin lapsen isä Tristan Thompson on kyllästynyt saamaan lokaa niskaansa. Mies on ottanut kovat keinot käyttöön, pysäyttääkseen julkisuutta lapsellaan hakevan mallin Kimberly Alexanderin.

Malli Kimberly Alexander väittää, että NBA-pelaaja Tristan Thompson on hänen lähes viisivuotiaan lapsen isä. Thompsonin lakimiestiimi sanoo, että Alexander yrittää ainoastaan saavuttaa julkisuutta tempauksellaan ja lypsää koripalloilijalta rahaa. Väitteet ovat tekaistuja ja nainen yrittää mustamaalata Thompsonia.

Lisäksi Tristan Thompson on tehnyt DNA-testin, mikä on varmistanut ettei ole lapsen isä. Thompson on syyttänyt Alexanderia rahanahneeksi ja julkisuudenkipeäksi, mutta nainen on omalla tahollaan väittänyt haluavansa ainoastaan totuuden, Page Six uutisoi.