Abigail Ratchfordin povi läpinäkyvässä topissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Taannoin Abigail kohahdutti sosiaalisessa mediassa julkaisemalla itsestään alastonkuvan, josta oli kuitenkin intiimit ruumiinosat peitetty. Nyt tuoreessa kuvassa nekin näkyvät, sillä Abilgail poseeraa läpinäkyvässä topissa peittämättä intiimejä osiaan lainkaa. Aika näyttää kuinka monta tuntia tai päivää tämä kuva pysyy Instagramissa ennen poistamista.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.