Twilight-elokuvien tähti löydettiin kuolleena – yhdessä tyttöystävänsä kansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twilight – Houkutus -elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijätähti Gregory Tyree Boyce ja hänen tyttöystävänsä Natalie Adepoju löydettiin 13. toukokuuta kuolleena. 30-vuotias Boyce ja 27-vuotias Adepoju olivat menehtyneet miestähden Las Vegasin asunnossa.

Twilight-elokuvissa Tyler Crowleyn roolia esittänyt mies oli löytynyt tyttöystävänsä kanssa asunnostaan kun hänen serkkunsa oli käynyt katsomassa häntä. Serkku oli tiennyt, että näyttelijän olisi pitänyt olla jo Los Angelesissa. Kun hän oli nähnyt tähden auton olevan edelleen paikoillaan Las Vegasissa, mies oli aavistanut pahaa ja löytänyt pariskunnan kuolleena käytyään vierailulla Boycen asunnossa.

Gregory Tyree Boycen asunnosta oli löytynyt myös valkoista pulverimaista ainetta, jota on Daily Mail -sivuston mukaan arveltu huumausaineeksi. Poliisi ei ole kuitenkaan vielä vahvistanut asiaa eikä näyttelijän tai hänen tyttöystävänsä tarkempaa kuolinsyytä ole vielä kerrottu julkisuuteen. Boyce ja Adepoju olivat seurustelleet noin vuoden ajan. Miehellä oli edellisestä liitostaan 10-vuotias tytär ja Natalie Adepojulla oli poika.