Stara Twilight

Viihdeuutiset

Twilight-elokuvan virheet listattiin: ”Repikää palasiksi!”

Twilight-vampyyrisaaga on saanut maailmalla miljoonia faneja. Vampyyri Edvard Cullenin ja teinityttö Bella Swanin rakkaustarinasta on tehty myös monia parodioita. Kerroimme taannoin muun muassa parodiavideosta, jossa esitettiin ”rehellinen” Twilight-traileri.

Nyt verkossa leviää video, johon on koostettu kaikki Twilight – Houkutus -elokuvan virheet. Erikoisena pidetään esimerkiksi sitä, että Edvard kykenee karkottamaan Bellaa uhkaavat raiskaajat pelkällä katseellaan. Epätodennäköistä on myös, että tämän pelastusoperaation jälkeen hän itse lähes tappaa mielitiettynsä hurjastelevalla ajotyylillään.

Virhevideolla kuullaan myös esimerkkejä Bellan oudoista äännähdyksistä ja naurahduksista, jotka ovat elokuvassa kommunikoinnin muotoja. Pätkällä näytetään lisäksi kameralle vahingossa tallentuneita mokia, kuten esimerkiksi rekka-auto, jota ei aja kukaan. Videon lopussa tuomio onkin, että koko elokuva pitäisi repiä palasiksi.

Viihdeuutiset

Tämä koira ei todellakaan pidä Twilight-elokuvista

Twilight-vampyyrielokuvien sarja on noussut viime vuosina miljoonien ihmisten fanittamaksi ilmiöksi. Äskettäin elokuvan pitkään seurustelleiden päätähtien, Robert Pattisonin ja Kristen Stewartin, kerrotiin eronneen lopullisesti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräällä verkkovideolla nähdään koiran reaktio Twilight: Aamunkoi 1 -elokuvaan. Lemmikkieläin ei näytä todellakaan olevan vampyyreja ja ihmissusia vilisevän teinileffan ylin ystävä. Koira nimittäin haukkuu, ulvoo ja vikisee hermostuneesti elokuvan jännittävän takaa-ajokohtauksen aikana.

– Tiedän, se on huono elokuva! Kommentoi emäntä ynisevälle koiralleen videolla.

Viihdeuutiset

Hallitus varoitti kansalaisia: Vampyyri vapaana Serbiassa?

Vampyyrit ovat olleet viime aikoina suosittu aihe populaarikulttuurissa esimerkiksi Twilight-elokuvien ansiosta. Vaikka yleisen käsityksen mukaan vampyyreitä on olemassa vain fiktiossa, on Serbiassa hiljattain varoitettu kansalaisia maata terrorisoivasta vampyyristä.

Mikäli paikallista legendaa on uskominen, on pahansuopa verenimijä kaukana Robert Pattinsonin esittämästä kimalleihoisesta sydäntensärkijästä. Virallinen varoitus tehtiin sen jälkeen, kun vanha mylly Bajina Baštan kunnassa Rogacican joen vieressä romahti. Myllyn väitettiin olevan Sava Savanovic -nimisen vampyyrin koti.

Nyt verta janoavan Savan pelätään kulkevan vapaana etsimässä uutta kotia. Paikallisia opastetaan suojelemaan ovet ja ikkunat valkosipulilla sekä ripustamaan pyhiä ristejä kotiensa seinille.

Savan ”kotirakennuksen” omisti paikallinen Jagodicin perhe. He eivät uskaltaneet käyttää myllyä, mutta huomasivat rakennuksen tuottavan hyvin rahaa ryhdyttyään mainostamaan sitä paikallisesta legendasta kiinnostuneille turisteille. Perhe ei uskaltanut kuitenkaan kunnostaa jo huonossa kunnossa ollutta vanhaa rakennusta, sillä he pelkäsivät häiritsevänsä Sava-vampyyriä.

– Ihmiset ovat huolissaan, sillä kaikki täällä tuntevat legendan vampyyristä. Ajatus siitä, että kodittomaksi jäänyt Sava etsii uutta asuinpaikkaa ja mahdollisesti uusia uhreja kauhistuttaa ihmisiä. Me olemme kaikki peloissamme, kunnanjohtaja Miodrag Vujetic kertoo Daily Mail -lehdelle.

Viihdeuutiset

Tältä rehellinen Twilight-traileri näyttäisi – hulvaton parodia nettiin

Twilight-ilmiö on dominoinut viihdemaailmaa jo vuosien ajan. Vampyyri Edward Cullenin ja teinityttö Bella Swanin rakkaustarinasta on tehty muun muassa hulvattomia parodioita, kuten Vampire’s Suck -komediaelokuva. Twilight-elokuvat ovat tuottaneet jo yli kaksi miljardia.

Nyt Screenjunkies-sivusto on julkaissut tapansa mukaisesti suuren budjetin elokuvasta parodioidun trailerin. Sivusto kutsuu tällä kertaa Twilight – Uusikuu -elokuvasta tekemäänsä videopätkää kyseisen teoksen rehelliseksi traileriksi.

Trailerissa pilkataan muun muassa Kristen Stewartin näyttelijätaitoja ja kasvojen liikkeitä. Traileriääni kuvailee juonta ennalta-arvattavaksi. Lisäksi trailerissa kerrotaan, että elokuva antaa huonoa esimerkkiä nuorille tytöille kalliolta hyppäämisen ja hurjien moottoripyörä-ajeluiden takia.

Viihdeuutiset

Juontaja repi Twilight-kirjan fanien edessä – tässä tulos

Maailman suosituimman vampyyrielokuvien sarjan päätösosa Twilight – Aamunkoi osa 2 tulee Suomessakin valkokankaille huomenna 16. marraskuuta. Elokuvan fanit ovat ympäri maailmaa odottaneet päivää kuin kuuta nousevaa.

Lue uuden Twilight-elokuvan arvostelu tästä!

Kuva: YouTube

Nyt eräs juontaja testasi Los Angelesissa miten Nokia-teatterin eteen leiriytyneet Twilight-fanit reagoivat pieneen kiusantekoon. Joe Hanson nimittäin haastatteli faneja, mutta samalla kettuili heille elokuvaan liittyvistä ilmiöistä. Hän esimerkiksi repi Twilight-kirjan fanien silmien edessä.

– Haluatko nähdä minun Twilight-arvosteluni? Joe Hanson kysyy faneilta videolla, ja alkaa sitten tuhota kirjaa.

Viihdeuutiset

Twilight-suhdekohu sekoitti fanit – keksivät salaliittoteorian

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät toden teolla, kun elokuvien päänäyttelijöiden Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhteen kerrottiin olevan hajoamispisteessä. Tänään paljastui, että Pattinson on muuttanut pois pariskunnan asunnosta.

Stewart on nimittäin jäänyt kiinni pettämisestä. Näyttelijäneitokaisella on ollut salasuhde naimisissa olevan elokuvaohjaajan kanssa. 22-vuotias Stewart ja hänen 41-vuotias salarakkaansa Rubert Sanders tapasivat Lumikki ja metsästäjä -elokuvan parissa.

Menestyselokuvan ohjannut Sanders on naimisissa Liberty Ross -nimisen malli-näyttelijän kanssa ja pariskunnalla on kaksi nuorta lasta. Kristen Stewart on jo huhumyllyn kiihdyttyä myöntänyt suhteen. Kaikkein intohimoisimmat Twilight-fanit eivät kuitenkaan ole ottaneet kohusuhdetta tosissaan.

Verkossa alkoikin heti salasuhteen ilmettyä liikkua salaliittoteorioita, joiden mukaan kyseessä on vain Twilight – Aamunkoi: Osa 2 -elokuvan mainostemppu. Elokuva saa Suomen ensi-iltansa tämän vuoden marraskuussa. Esimerkiksi Twitterissä villiintyneet fanit jakautuivatkin melko nopeasti salasuhteen kieltäjiin ja Kristenille suuttuneisiin naisfaneihin.

– Kristenin LAUSUNTO on VÄÄRENNÖS. Se EI ole KRISTEN STEWART, HauntedTwilight -nimimerkki kirjoittaa painokkaasti Twitterissä.

Väärennöshuhujen ja salaliittoteoreetikkojen lisäksi osa vannoutuneista faneista on kohu-uutisen johdosta vain hämmentyneitä. Stewartin People-lehdelle antamasta lausunnosta huolimatta fanaattiset ihailijat eivät voi uskoa, että näyttelijäkaunotar pettäisi erään Twitter-käyttäjän sanoin ”ällistyttävän kuumaa” Robert Pattinsonia. Vääntöä suhteen todellisesta tilasta käydäänkin fanien keskuudessa todennäköisesti vielä jonkin aikaa.

– Okei olen hämmentynyt, luulin että se Kristen Stewart juttu oli valhetta, mitä hän sitten pyytää anteeksi lausunnossaan? Lisa-nimellä esiintyvä Twitter-käyttäjä pohtii.

Viihdeuutiset

Erotiikkakirja selätti Twilightin ja Harry Potterit: ”Ihmisiä ei enää nolota”

Harry Potter -kirjasarja saavutti heti ilmestymisensä jälkeen maailmanlaajuisen suosion. Brittiläisen J.K. Rowlingin velhokirjat ovat saaneet kaikenikäisiä faneja, ja teokset ovat myyneet yhteensä yli 400 kappaletta. Nyt taikamaailman kirjoille on löydetty varteenotettava kilpailija eroottisen kirjallisuuden piiristä.

E.L. Jamesin kirjoittama 50 Shades of Grey -kirja on nyt voittanut muun muassa Harry Potter ja Twilight -kirjasarjat pokkarimyynnillään. Eroottinen romaani nousi Britannian nopeimmin myyväksi pokkariksi, ja se on ollut bestseller-listan kärjessä jo yhdeksän viikon ajan. Äitipornoksikin kutsuttu teos kertoo nuoren neitsyen ja hänen vanhemman rakastajansa turmeltuneesta seksisuhteesta.

Eroottiseen kirjasarjaan kuuluvat myös teokset 50 Shades Darker ja 50 Shades Freed. Trilogian kaikki kolme teosta ovat olleet Britannian myydyimpien pokkareiden kärjessä viimeisten kuuden viikon ajan. Teokset ovat menestyneet parhaiten erityisesti kotiäitien keskuudessa.

– Kirjat ovat löytäneet tiensä massojen koteihin. Ihmisiä ei enää nolota niiden lukeminen, kertoo Nielsen Book-Scanin edustaja.

E.L. Jamesin, eli 49-vuotiaan Erika Mitchellin, kerrotaan tienanneen teoksillaan noin 4 miljoonaa puntaa eli 5,2 miljoonaa euroa. 50 Shades of Grey -teoksesta suunnitellaan myös Hollywood-elokuvaa. Monet viihdemaailman tähdet Ian Somerhalderista Ashley Bensoniin ovat ilmaisseet kiinnostuksensa elokuvarooleihin. Angelina Jolien kerrotaan olevan kiinnostunut elokuvan ohjaamisesta.