Joe Roganin huippusuosittu podcast siirtyy yksinoikeudella Spotifyyn

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen Pelkokerroin-juontaja ja UFC-kommentaattori Joe Rogan isännöi nykyään The Joe Rogan Experience -podcastia. Se on noussut hieman yli 10 vuoden aikana yhdeksi maailman kuunnelluimmista podcasteista.

Nyt Rogan on paljastanut Joe Rogan Experiencen siirtyvän täysin suoratoistopalvelu Spotifyn yksinoikeudeksi. Jatkossa podcastia ei siis päästä kuulemaan millään muulla alustalla, eikä niiden videoversioita tulla näkemään enää Youtubessa. Spotify-yksinoikeus alkaa 1. syyskuuta.

Joe Rogan ja Spotify painottavat lehdistötiedotteessa podcastin luovan kontrollin olevan jatkossakin Roganin hallussa, eikä suoratoistopalvelu tule puuttumaan sen siältöön. Tiedossa ei ole, kuinka rahakas Roganin ja Spotifyn sopimus on. Juontaja paljasti viime vuonna Joe Rogan Experiencen keräävän kuukausittain noin 190 miljoonaa latauskertaa.