Drake kutsui Kylie Jenneriä sivupanoksi – pyysi myöhemmin anteeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jennerillä ja räppäri Drakella huhuttiin olleen suhde pian Kardashianit-miljardöörin erottua Travis Scottista. Nyt räppäri on kohahdutanut kappaleella, jonka on epäilty viittaavan huhuttuun seksisuhteeseen.

Drake soitti Instagram-livelähetyksessä Futuren kanssa tehdyn ennenjulkaisemattoman kappaleen. Kaksikko räppää kappaleessa naisseikkailuistaan, ja osansa saa myös Jenner.

– Kylie Jenner on sivupano, minulla on 20 v*tun Kylietä, Drake räppäsi kappaleessa.

Sanoituksista nousi kohu erityisesti Jennerin fanien keskuudessa. Kanadalaisräppäri on sittemmin pyydellyt tapausta anteeksi Instagram-tarinoissaan. Draken mukaan kyseessä oli kolme vuotta sitten verkkoon vuotanut vanha kappale jota ei ollut tarkoitus soittaa lähetyksen aikana, eikä hänen tarkoituksenaan ollut loukata ystäväänsä.