Onko Kimi Kardashian kuvissa bikini-cowboy vai bikini-sheriffi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu kurvikkaasta vartalostaan, jota tähti esitteleekin sosiaalisessa mediassa mielellään. Nainen lupasi aviomiehelleen Kanye Westille vuoden vaihteessa, että hän olisi jatkossa siveellisempi ja pukeutuisi vähemmän seksikkäästi kuvissaan. Kaunotar taisi kuitenkin unohtaa lupauksen välittömästi. Nyt hän poseeraa hieman erikoisessa asussa.

View this post on Instagram

All dressed up with nowhere to go

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Tuoreessa sosiaalisen median päivityksessään 39-vuotias neljän lapsen äiti Kim Kardashian keikistelee valkoisissa bikineissä, mutta jalassaan kuitenkin ilmeisesti valkoiset nahkavetimeet. Kohukaunotar on kuvissa kuin bikini-sheriffin ja bikini-cowboyn välimuoto. Varmaa on kuitenkin se, että upporikas julkkistähti näyttää tuossakin asussa kurvikkaalta.

Kim Kardashian kommentoi äskettäin, että Kanye West tukee häntä kaikessa ja antaa hänen toteuttaa itseään niin kuin hän haluaa. Mies on kuitenkin ilmaissut oman mielipiteensä, jonka mukaan hän toivoisi vaimon julkaisevan vähemmän seksikkäitä ja paljastavia kuvia. Räppärin mukaan seksikkäämpää on omien avujen peitteleminen kuin esitteleminen sosiaalisessa mediassa.