Ruby Rose jättää Batwoman-sarjan ensimmäisen kauden jälkeen – tilalle uusi näyttelijä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa HBO Nordic -palvelussa nähtävän Batwoman-sarjan tuotannosta on kantautunut odottamattomia uutisia. Nimikkoroolia esittävä australialaistähti Ruby Rose on jättämässä sarjan sen ensimmäisen tuotantokauden jälkeen.

Ruby Rosen päätös paljastettiin vain kahta päivää ennen kuin Batwomanin ensimmäisen kauden päätösjakso esitetään Yhdysvalloissa. The CW -kanavan Yhdysvalloissa esittämä sarja tulee kuitenkin jatkumaan uuden pääosanesittäjän voimin. Tilalle etsitään Deadline-sivuston mukaan parhaillaan uutta tähteä.

– Olen tehnyt vaikean päätöksen olla palaamatta Batwomaniin seuraavalla kaudella. En suhtaudu päätökseen kevyesti, sillä tunnen pelkkää kunnioitusta näyttelijöitä, työryhmää ja kaikkia sarjassa mukana olevia kohtaan, Rose kertoi tiedotteessa.

Orange is the New Black -sarjan myötä kuuluisuuteen noussut Ruby Rose joutui ensimmäisen kauden kuvauksissa onnettomuuteen, jonka myötä hän oli vaarassa halvaantua. Päätöksen ei kuitenkaan uskota johtuvan välikohtauksesta. Koska Batwomanin hahmo Kate Kane on sarjakuvissa lesbo, on tuottajien tavoitteena kiinnittää myös uudeksi tähdeksi HLBT-näyttelijä.