Sofia Belórf kaipaa hemmotteluhoitoja – haluaa kuukausien stressistä eroon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-tähti ja kohujulkkis Sofia Belórf on ollut viime aikoina paljon esillä hänen miehensä Niko Ranta-ahon jouduttua vankilaan. Belórf päätti jättää entisen rakkaansa heti tuomion astuttua voimaan. Tällöin eron syyksi nainen kertoi sen, että hän on vielä nuori eikä pysty odottelemaan yksin miehensä vapautumista vuosikausia.

Sofia Belórf jatkoikin nopeasti elämässään eteen päin ja on tällä hetkellä suhteessa Martina Aitolehden entiseen rakkaaseen Stefan Thermaniin. Thermanilla ja Belórfilla on huhuttu olleen salasuhde jo kuukausien ajan Thermanin ollessa yhä Aitolehden kanssa. Nyt pariskunta on kuitenkin avoimesti alkanut olemaan yhdessä Aitolahden muutettua pois hänen ja Thermanin yhteisestä kodista.

Nyt Sofia Belórf on jakanut Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän kertoo suuntaavansa kasvohoitoon. Nuori kaunotar haluaa hemmotteluhoidon avulla päästä eroon viime kuukausien aikana kokemastaan stressistä. Eräs kommentoija uteli, että joko nainen on saanut Stefan Thermanin pankkikortin, jonka avulla kaunotar voi hemmotteluhoitonsa maksaa. ”Ehkä”, Belórf vastasi uteluun ja iski leikkisästi silmää hymiön avulla.