Cara Delevingne pyytää faneiltaan armoa exälle: ”Älkää vihatko Ashleyta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen huippumalli Cara Delevingne ja yhdysvaltalainen näyttelijä Ashley Benson erosivat huhtikuun alussa. Naisten suhde kesti kaksi vuotta, ja tänä aikana Benson ehti tatuoimaan ihoonsa kaksi kuvaa, jotka liittyivät Delevingneen.

Ashley Benson nähtiin viime viikolla suutelemassa G-Eazy -nimellä tunnettua räppäriä Gerald Gillumia. Kun videot suutelusta levisivät sosiaalisessa mediassa Delevingnen fanit hyökkäsivät mallin puolustukseksi Bensonia kohtaan. Tätä Delevingne ei kuitenkaan itse olisi toivonut.

Cara Delevingne on pyytänyt fanejaan perääntymään. Life & Style -lehden mukaan suutelun vuodettua julkisuuteen Delevingne oli kirjoittanut Instagram-tarinaansa tekstin, jossa hän oli pyytänyt fanejaan olemaan vihaamatta Ashley Bensonia. Mallin mukaan vain asianosaiset tietävät mitä erossa oikeasti tapahtui, ja näin asian kuuluu naisen mukaan ollakin.