Chris Pratt yritti poistaa roskapostia – tuhosi vahingossa 51 000 sähköpostiaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tietotekniikka ei ole selkeästi Hollywood-tähti Chris Prattin vahvinta osaamisaluetta. Guardians of the Galaxy -tähti onnistui nimittäin taannoin tuhoamaan vahingossa kymmeniä tuhansia sähköpostiviestejä.

Pratt kertoi Instagramissa 7-vuotiaan poikansa Jackin hämmästyneen tähden puhelimen 35 944 lukemattomasta sähköpostiviestistä. Pratt yritti hankkiutua eroon roskaposteista mutta tulikin vahingossa tuhonneeksi yhteensä 51 000 sähköpostiviestiä. Tähti avautui tapauksesta Instagramissa ja totesi, ettei hänellä ole hajuakaan minne viestit päätyivät.

– Jos olet yrittänyt lähettää minulle sähköpostia, saatat joutua ottamaan minuun uudelleen yhteyttä. Lähetä viestisi uudelleen ja luen sen, sillä se saattoi joutua hävitetyksi, Pratt avautui.

40-vuotias Chris Pratt nousi suuren yleisön tietoisuuteen Parks and Recreation, eli Puisto-osasto -komedisarjan myötä. Seuraavaksi hänet nähdään valkokankaalla Jurassic World: Dominion -elokuvassa.