Valokuvat paljastavat kauneusleikkauksen? Hailey Bieberin kuvista somekohu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet julkkikset kokevat ulkonäön suhteen niin suuria paineita, että he päätyvät tavoittelemaan nuorempaa ulkonäköä kauneuskirurgisten toimenpiteiden avulla. Täyteaineiden ollessa yhä suositumpia ja matalammalla kynnyksellä hankittuja, myös moni tähti joutuu syytetyiksi sellaisten ottamisesta turhaan.

Nyt Hailey Bieberiä on syytetty sosiaalisessa mediassa leviävien kuvien myötä siitä, että nuori mallikaunotar olisi muuttanut kasvojensa ulkonäköä erilaisten toimenpiteiden avulla. Bieber on Daily Mail -sivuston mukaan kumonnut väitteet ja vakuuttanut, että ei ole ikinä muuttanut luonnollista ulkonäköään millään tavalla.

Hailey Bieber on ollut turhautunut siitä, että ihmiset ovat käyttäneet esimerkkinään kuvaparia, joista toisessa hän on 13-vuotiaana punaisella matolla ja toisessa 23-vuotiaana aikuisena ja ammattilaisen meikkaamana. Nainen on korostanut, että hän ei muutenkaan näytä oikeasti siltä miltä hän mallikuvissa kaiken kuvan muokkaamisen ja meikin jälkeen näyttää.

View this post on Instagram

В сети появился коллаж с двумя снимками #ХейлиБибер: один из них был сделан, когда она была еще подростком, а другой — пару лет назад. В подписи к посту авторы настаивали на том, что она делала пластические операции. Хейли молчать не стала и резко прокомментировала обвинения в том, что она обращалась к помощи хирургов: "Я никогда не трогала свое лицо!" 🤨 Комментарий модели — читайте по ссылке в описании нашего профиля 🔺 ________ #spletnik #spletnikru #haileybaldwin #haileybieber

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on