Jason Derulo kiinnitti maissintähkän porakoneeseen – etuhampaat katkesivat sekunneissa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levisi muutamia vuosia sitten todella häiritsevä video, jossa mies söi porakoneen pyörittämää maissintähkää. Videolle tallentui tilanne, jossa vimmatusti pyörivä maisiintähkä irrotti miehen etuhampaat. Nyt laulaja Jason Derulo on jostain syystä päätynyt kokeilemaan samaa temppua.

Laulaja Jason Derulo on kuvannut sosiaaliseen mediaan videon, jossa myös hän kiinnittää maissintähkän porakoneeseen ja tuo etuhampaat maissintähkään kiinni samalla kun tähkä pyörii kovaa vauhtia. Kuten arvata saattaa, laulaja tulee kokemaan saman kohtalon kuin alkuperäisessä videossa esiintynyt mieskin.

Videolla nähdään miten Jason Derulon kaksi etuhammasta menee poikki miehen yrittäessä syödä maissia erikoisella tavalla. Videon yhteydessä laulaja kehottaakin nyt kaikkia muita olemaan kokeilematta tätä niksiä.

View this post on Instagram

Don’t try this 😭😭

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo) on