Pussycat Doll Nicole Scherzinger julkaisi upean tanssivideon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Nicole Scherzinger päivittää usein näyttäviä kuvia ja videoita hänen omalle Instagram-kanavalleen. Nyt kaunotar esitteli uutta kuntoilumuotoaan ja sitä miten hän päätti vapauttaa sisäisen taistelijansa irti.

Nicole Scherzinger julkaisi upean tanssivideon, jossa hän tanssii hyvin vapautuneesti ilman minkäänlaista koreografiaa. ”Nyt tiedän mistä freestyle-termi on saanut nimensä. Tämä on niin vapauttavaa!”, 41-vuotias Pussycat Dolls -tähti hehkuttaa kuvatekstissään.

Videolla Nicole Scherzinger tanssii euroviisuvoittaja Netta Barzilain musiikin tahtiin. Hetki sitten Nicole Scherzinger liittyi myös nuorten suosimaan TikTok-sovellukseen, jonne kaunotar onkin julkaissut jo useampia tanssivideoita.