Finnair: Kaukolennot käynnistetään asteittain heinäkuussa – ensimmäisenä Kiinaan

Matkailu · Terhi Piiroinen

Finnair aloittaa heinäkuussa asteittain tapahtuvan lentoliikenteen normalisoinnin. Heinäkuussa lennetään noin 30 prosenttia yhtiön normaalista lentomäärästä. Nyt yhtiö on tiedottanut kohteiden lisääntyvän kotimaan lisäksi myös kaukomaille.

Finnair kertoo, että Aasia on yhtiölle strategisesti tärkeä markkina. Mikäli viranomaiset hyväksyvät, lentää Finnair heinäkuussa Pekingiin, Shanghaihin ja Hongkongiin Kiinassa. Lisäksi yhtiö lentää Japanin Tokioon, Osakaan ja Nagoyaan, Singaporeen, Souliin ja Bangkokiin. Elokuussa Finnair aloittaa lennot Delhiin ja New Yorkiin.

Euroopan reiteillä keskitytään tärkeimpiin keskuksiin. Valikoima kasvaa elokuussa ja yhtiö tekee yksittäisiä viikkolentoja Etelä-Euroopan lomakohteisiin lomakausien aikana. Liikenneohjelmaa päivitetään kuukausittain kysynnän mukaan.