Myymälävarkaat iskivät kauppaan – peittivät kasvonsa vesimeloneilla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Virginian poliisi on pidättänyt kirjaimellisen melonipään. Häntä epäillään syyllistyneen myymälävarkauteen ja peittäneen kasvonsa vesimelonilla.

Poliisi julkaisi kuvia epätyypillisestä rikoksesta Facebookissa. Kaksi henkilöä oli ilmestynyt Louisassa sijaitevaan ruokakauppaan vesimelonit päässään ja varastelleet myynnissä olleita tuotteita. Viranomaiset eivät ole paljastaneet, mitä varkaiden mukaan päätyi.

Myymälävarkaiden maskit eivät lopulta osoittautuneet järin toimiviksi. Poliisi on nimittäin sittemmin pidättänyt 20-vuotiaan miehe, jonka epäillään olleen toinen valvontakameran videolle päätyneistä henkilöistä. Muiden rikosten ohella häntä syytetään TMZ-sivuston mukaan kasvonsa peittämisestä julkisella paikalla, joka on Louisassa koronakriisistä huolimatta edelleen laissa kiellettyä.

 

UPDATE: an arrest has been made, thank you to the community for all your assistance.Larceny InvestigationThe Town of…

Publiée par Louisa Police Department- Virginia sur Samedi 16 mai 2020