Haluatko esitellä puutarhaasi muille? Avoimet puutarhat -tapahtuma jälleen heinäkuussa

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat kuopsutelleet pihojaan ja puutarhojaan tavallista enemmän koronaviruspandemian aikana. Nyt pihan suunnittelutaitojaan ja kasvatusetevyyttä voi esitellä heinäkuussa järjestettävässä Avoimet puutarhat -tapahtumassa.

Oman puutarhan voi ilmoittaa nyt mukaan tapahtuman nettisivuilla. Tämän vuoden teemana on Yhdessä oppien puutarhassa. Puutarha on parhaimmillaan monimuotoinen paratiisi sekä omistajilleen, vierailijoille että koko eliökunnalle. Puutarhassa on helppo hengähtää, harrastaa hyötyliikuntaa ja seurata kasvun ihmettä.

Ilmoittautumisaika päättyy 7. kesäkuuta, minkä jälkeen tapahtumaan osallistuville puutarhoille postitetaan info- ja esittelypaketit. Tapahtuma järjestetään heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina. Ideana on, että ihmiset pääsevät ihastelemaan toistensa pihoja ja puutarhoja luvan kanssa.

Lisätietoa: Avoimet puutarhat