Queen-yhtyeen Brian May saanut sydänkohtauksen – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rockhistorian suurimpiin yhtyeisiin lukeutuvan Queen-yhtyeen tähti Brian May kiidätettiin sairaalaan hänen saatuaan sydänkohtauksen. Suosikkiyhtyeen kitaristi paljasti asian itse sosiaalisessa mediassa, kun hän kertoi siitä Instagramissa julkaisemassaan videossa ja sen yhteydessä kirjoittamassaan kommentissa.

Kitaristi pohti päivityksessään levyn nimeä ”Sheer Heart Attack” ja pohti omaa suhdettaan noinkin räväkkään albumin nimeen. Samalla hän paljasti lukeutuvansa itsekin joukkoon, johon albumin nimessä viitataan.

– Luulen, että levyn nimi voisi huolestuttaa monia, jotka ovat aidosti saaneet sydänkohtauksen. Olen itse asiassa hieman huojentunut siitä, että kuulun itsekin tuohon kerhoon. Enkä näe levyn nimeä lainkaan huolestuttavana. Pitäkää huolta itsestänne, Brian May totesi päivityksessään.

Rintakivut kestivät artistin mukaan noin 40 minuuttia. Operaation jälkeen tilanne palautui normaaliksi. Samalla hän kertoi miksi selkänsä välilevyt ovat päässeet huonoon kuntoon. Rocktähden mukaan syynä on 50 vuoden juoksentelu esintymislavoilla raskas kitara roikkumassa vasemman olkapään varassa. Mayn mukaan seuraus on kuitenkin ollut sen arvoista.