Ricky Gervais opettaa videolla englantia – tulkkasi murretta hulvattomasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanity Fair -lehti esittelee leikkimielisillä YouTube-videoillaan tunnettuja tähtiä hieman eri valossa kuin missä heidät on totuttu näkemään. Tähdet ovat esitelleet videoilla salattuja taitojaan ja paljastaneet katsojille jotakin uutta itsestään.

Nyt Vanity Fairin uudella videolla nähdään hulvattoman hauskana koomikkona ja taitavana käsikirjoittajana sekä näyttelijänä tunnettu Ricky Gervais. Tällä kerralla 58-vuotias Ricky Gervais opettaa katsojille brittiläistä murretta ja sanoja, joita moni amerikkalainen ei ymmärrä.

Ricky Gervais saa eteensä monia erilaisia sanoja ja sanontoja, jotka mies tulkkaa kameralle. Monet sanonnat kuulostavat jo valmiiksi hauskoilta, mutta niiden merkitys pääsee siitä huolimatta usein yllättämään. Miehen hauska tyyli kertoa ja selittää sanat tuo vielä oman koomisen lisänsä videoon.