Mary-Kate Olsen erosi pankkiirimiehestään – mies ei halunnut lapsia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsinäyttelijä ja muotisuunnittelija Mary-Kate Olsen on eronnut ranskalaisesta pankkiiriaviomiehestään Pierre Olivier Sarkozysta. Mary-Kate Olsen toimitti eropaperit New Yorkin oikeustalolle heti kun se aukesi maanantaina koronaviruksen aiheuttaneen poikkeuksellisen kiinniolon jälkeen.

Mary-Kate Olsen yritti saada jo aiemmin nopeaa päätöstä avioeroon oikeudelta ja vetosi äärimmäiseen hätään. Hätätilanne hänen tapauksessaan oli se, että 50-vuotias Pierre Sarkozy oli heittämässä häntä ulos heidän New Yorkin asunnostaan. Tämä ei kuitenkaan mennyt läpi, koska 33-vuotiaan antama syy ei käynyt hätätilanteesta.

Mary-Kate Olsen avioitui ranskalaisen pankkiirin kanssa vuonna 2015. Miehellä on aiemmasta liitostaan aikuisia lapsia eikä hän halunnut enempää perheenlisäystä. People-sivuston saamien tietojen mukaan yksi suurimmista syistä avioeroon olikin se, että Mary-Kate Olsen muutti mielensä lasten hankkimisen suhteen ja olisi sittenkin halunnut omia lapsia.