Christina Milian alusvaatteisillaan – entinen teinitähti säväyttää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian tuli alunperin tunnetuksi näyttelijänä ja televisiotähtenä, mutta vaihtoi sittemmin artistiuralle. Musiikkiura loppui kuitenkin riitoihin levy-yhtiön kanssa, ja sen jälkeen Christina on keskittynyt lähinnä perhe-elämään ja lomailuun jälkikasvunsa ja miehensä Matt Pokoran kanssa.

View this post on Instagram

Coffee Please ☕️ @savagexfenty #savagexambassador

A post shared by Christina Milian (@christinamilian) on

Koronakaranteenissa Christina Milian on julkaissut itsestään muutaman kerran todella näyttäviä kuvia, ja tällä kertaa hän poseeraa kahvinvärisessä alusussa, joka on Rihannan Savage X Fenty -mallistosta. Mainoskuva ei ole yllätys, sillä Milian on kiinnitetty mukaan brändin markkinointiin yhdeksi sen lähettiläistä. Lisäksi hän markkinoi muun muassa Fashionova-brändiä.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 37-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.