Dove Cameron paljasti luottotuotteensa – näillä saa ihonsa hehkumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Dove Cameron tunnetaan parhaiten hänen useista rooleistaan Disney-elokuvissa, joista tuoreimpana julkaistiin vuonna 2017 elokuvateattereihin ilmestynyt Descendants 2. Nyt kaunis naistähti paljasti hänen luottotuotteensa, joilla nainen pitää ihonsa hehkuvana.

Dove Cameron esitteli Vogue-lehden julkaisemalla videolla miten hän hoitaa aamuisin ihoaan ja saa sen hehkumaan ennen kuin hän tekee kevyen päivämeikin kasvoilleen. Nainen käyttää useampaa seerumia, joista hän vannoo etenkin Dr. Barbara Sturm Hyaluronic -serumin nimeen.

Dove Cameronilla on myös aamuisin tapana läpsytellä kasvojensa iho hereille, mikä hänen mukaansa auttaa seerumeita ja voiteita imeytymään paremmin. Erityisiä ylistyssanoja naiselta saa myös Weleda Skin Food -kosteusvoide, jota nainen käyttää päivittäin. Voiteiden lisäksi tähti korostaa veden juomisen tärkeyttä siinä, että iho voi hyvin.