Emily Ratajkowskin bikinipeppu ei sytyttänyt miestä – sitten somessa alkoi kuhina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski esittelee avujaan sosiaalisessa mediassa lähes päivittäin. Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Nainen suunnittelee myös omia uima-asuja Inamorata-merkkinsä alla.

View this post on Instagram

He knows how to hype me up

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nyt Emily Ratajkowski on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän tanssii miehelleen. 28-vuotiaan huippumallin mukaan hänen miehensä tietää millaiset kappaleet saavat hänet heiluttamaan vartaloaan musiikin tahdissa. Miestä ei silti näyttänyt liikaa vaimon tanssiminen kiinnostavan.

Taustalla näkyvä aviomies Sebastian Bear-McClard vilkaisee kameralle tanssivaa huippumallivaimoaan. Videolla nähdään miten mies keskittyy kuitenkin nopeasti uudelleen puhelimensa selaamiseen kun nainen kääntää hänelle selkänsä ja heiluttaa takapuoltaan mieheen päin.