Kylie Jenner niukoissa rintaliivessä – silikonipovi pääosassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja menestyksekkään kosmetiikkayrityksen luoja Kylie Jenner pitää lähes päivittäin huolen siitä, että hän pitää faneihinsa yhteyttä sosiaalisen median kautta. Nyt kaunotar päätti yllättää seuraajansa kuvalla, jossa nainen esittelee jälleen kurvikasta vartaloaan.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kylie Jenner julkaisee usein hyvin kauniita kasvokuvia ja seksikkäitä vartalokuvia seuraajiensa silmien iloksi. Tuore kuva jatkoi samalla linjalla 22-vuotiaan naisen esitellessä paljasta keskivartaloaan näyttävässä kuvassa, jossa hänellä on vain mustat rintaliivit yllään.

Kylie Jenner oli pukenut ylleen mustat kolmiomalliset rintaliivit, joista rinnat olivat tursuta ulos. Liivien lisäksi nuorella naisella oli yllään näyttävät oranssin väriset housut, jotka halasivat tähden muodokasta alavartaloa juuri oikealla tavalla. Kuvissa näkyy myös Jennerin huikean pitkät hiusten pidennykset, jotka tähti on hetki sitten laittanut hiuksiinsa.