Peter Andre haluaa viidennen lapsen heti – ei vaihda enää 50-vuotiaana vaippoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Peter Andre nousi 90-luvulla julkisuuteen hänen musiikkiuransa lähtiessä kunnolla lentoon. Myöhemmin mies on kasvattanut tunnettuutta myös televisiopersoonana. Peter Andrella on kaksi yhteistä lasta hänen ex-vaimonsa Katie Pricen kanssa, minkä lisäksi miehellä on kaksi lasta myös nykyisen vaimon Emily MacDonaghin kanssa.

Nyt 47-vuotias Peter Andre on alkanut haaveilemaan viidennestä lapsesta. Mies on antanut itselleen takarajan, jonka mukaan hänen tulisi saada kaikki lapset ennen kuin hän täyttää 50 vuotta. Sen vuoksi mies on alkanut jo yrittämään uutta perheenlisäystä Emily-vaimonsa kanssa.

Mies on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että hän on valmis tulemaan viidennen kerran isäksi. Hän on kuitenkin sanonut 30-vuotiaalle vaimolleen, että tämä kuluva vuosi tulee olemaan viimeinen kun hän on halukas yrittämään lasta. Peter Andre on sanonut, että yli 50-vuotiaana hän ei enää halua vaihtaa yhtäkään vaippaa, koska hän on tehnyt sen niin monta kertaa viimeisen 15 vuoden aikana.