Vauhtia ja vaarallisia tilanteita Tampereella – poliisia paennut vei sivupeilinkin mukanaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Nuori kuljettaja aiheutti runsaasti vaarallisia tilanteita Tampereella tiistaina 26. toukokuuta kello 12:00 jälkeen. Hän pakeni poliisia Lähteenkadulta ajaen kohti Viinikkaa.Viinikan ABC:n kohdalla ajoneuvo osui farmarimalliseen autoon, josta rikkoutui sivupeili. Pakoauto osui mahdollisesti myös toiseen autoon Nekalantien ja Hallilantien risteyksessä. Havumetsänkadun ja Neulaskadun risteyksessä pakeneva auto aiheutti vaaratilanteen suojatietä ylittäneelle koululaiselle.

Auto tavoitettiin Hervannasta ja nuorehko mies otettiin kiinni epäiltynä muun muassa törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Poliisi pyytää havaintoja pakomatkan tapahtumista. Henkilöitä, joille mahdollisesti on syntynyt vahinkoja tapahtuman yhteydessä, pyydetään ilmoittautumaan rikosvihjepuhelimella 0800-90022 tai sähköpostilla: vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.