Katy Perryn raskausajan tyyli ihastuttaa – säkenöi nyt hopeisessa mekossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja Orlando Bloom odottavat tällä hetkellä esikoistaan. Raskaana oleva tähti on nauttinut olostaan koronavirustilanteen vuoksi kotonaan ja joutunut muiden tavoin perumaan kaikki menonsa. Nainen on kuitenkin pystynyt tekemään uuden Daisies-kappaleensa tiimoilta promootiotyötä ja esiintymisiä myös etänä.

Katy Perryn raskausajan tyyli on ollut raikkaalla tavalla poikkeava monien muiden julkkisnaisten raskausajan tyylistä. Moni tähti on raskaana viime vuosien aikana nähty hyvin vartalonmyötäisissä trikoomekoissa ja tiukoissa asuissa. Poptähti tuntuu kuitenkin itse suosivan löysempiä vaatteita, joissa hän todella tuntee olonsa mukavaksi.Nyt 35-vuotias tähti julkaisi kuvia, joissa hänen yllään nähdään upea hopeinen mekko, joka on malliltaan hyvin reilu ja pitkähihainen. Aiemmin Katy Perry on myös esitellyt raskausvatsaansa hauskassa jänispuvussa ja naamiaisasussa, joka esitti käsien desinfiointiainepulloa.